Selamun aleykum abilerim, arkadaşlarım, kardeşlerim..
Esasında burada düşüncelerimi uzun uzun anlatmak isterdim, lakin kimseyi sıkmak istemiyorum. Öte yandan yeterince vaktim de yok..
Clio Türkiye, tarafımızca kurulup ivme kazandırılmasına rağmen, gerek kişisel gerekse zorunlu nedenlerden dolayı varlığımızı hissettiremediğimizin farkındayız. Bu hususta bizlere sonradan katılan fakat en az bizler kadar fedakarlıkta bulunan üyeler olduğunu görmek bizi ziyadesiyle sevindiriyor.
Hatırlatmak isterim ki; Clio Türkiye'de kurucular dahil hiç kimsenin bu platformda şahsi bir çıkarı yoktur. Burada kazanç tüm üyelerindir. Rütbelerimiz bizlere yalnızca sorumluluk yüklüyor, temelde hepimiz bu oluşumun eşit parçalarıyız.
Beni aktif görememeniz, sizi forumun başı boş olduğu kanaatine kaptırmasın.
- Açılan konuların tamamını kontrol ediyorum. [Taşıma/Düzenleme/Silme]
- Sitenin sağlığı ve güvenliği için sistemi devamlı takip ediyorum. [Bakım/Yedekleme/Güncelleme]
Son olarak; İstanbul'dan Kocaeli'ye taşındım. İşimi bıraktım ve okuluma devam ediyorum. Buna rağmen sayfanın yıllık $58.45 sabit giderini karşılamaktayım. Şuan bu miktar bana yük getirmediği için kurucu abilerimi rahatsız etmiyor ya da reklama başvurmuyorum.
Fedakarlıkta bulunan herkese gönülden teşekkür ediyorum..
(Hatalarımız elbet olacaktır. Şimdiden özür dileriz. Yapıcı eleştirilerinizi buradan alabilirim.)